Freezeyourmoment
Freezeyourmoment
Freezeyourmoment

Portfolio

Mijn shoots

Laat mij jouw emoties vastleggen in inspirerende beelden. Met een journalistieke aanpak vang ik grote momenten subtiel, maar gedetailleerd. Ik meng kleur en zwart-wit voor kracht. Authentieke momenten ontstaan spontaan wanneer ik jou op je gemak stel. Laat mij jouw verhaal vol emotie vastleggen, voor altijd.

Jouw fotograaf

Als je op zoek bent naar een fotograaf, is het belangrijk dat zijn/haar werk je aanspreekt. Mijn portfolio geeft een beeld van mijn stijl van fotograferen. Ik hou van diagonale lijnen en fotografeer graag vanuit een andere invalshoek als de standaard.

Grote momenten leg ik graag op journalistieke wijze vast, zonder al te veel aanwezig te zijn. Ik hou van details en mix kleur graag met zwart/wit beelden. Het liefst laat ik iedereen gewoon lekker zijn gang gaan, omdat hier uiteindelijk de meest spontane en oprechte beelden uit voort komen. Natuurlijk help ik altijd wel een beetje wanneer daar behoefte aan is, maar dan voornamelijk om men zich op zijn gemak te laten voelen. Dan volgt de rest vanzelf!

Heb jij een moment in gedachten, dat je graag vast wil laten leggen? De mogelijkheden zijn eindeloos en alles is op maat te maken, dus mail mij jouw wensen, dan informeer ik je vrijblijvend!

Neem contact op
Freezeyourmoment

©️ Ontwikkeld door Derow