Freezeyourmoment
Freezeyourmoment
Freezeyourmoment

Zwangerschap

Zwangerschap

Het is en blijft iets onwijs bijzonders: een baby groeiend in jouw buik.

Of het nou je eerste is of je hebt het al vaker meegemaakt. Het is een moment in je leven, dat niet heel vaak voorkomt. Veel zwangere vrouwen voelen zich niet mooi tijdens hun zwangerschap en denken: nee zo kan ik niet op de foto staan. Toch zou ik iedereen aanraden dit moment vast te laten leggen. Alleen, met partner of met gezin. Alle zwangere vrouwen, die ik tot nu toe in de studio mocht ontvangen zeiden naderhand hetzelfde! “Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan en het viel me zo mee!” “Ik had nooit verwacht dat je van mij ook zulke mooie foto’s kon maken”.

Freezeyourmoment

Jouw trots

Ik ben van mening dat het een samenspel is. Als jij je een beetje naar mij durft open te stellen, dan zorg ik ervoor dat je jouw zoon of dochter later kan laten zien met hoeveel trots je hem/haar gedragen hebt! Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Wil je in de studio of juist buiten? Heb je zelf een idee/beeld in je hoofd dat je heel graag vastgelegd wil hebben? Neem gerust contact op!

Neem vooral een kijkje bij de beelden hiernaast, wie weet raak je geïnspireerd! Handig om te weten: boek je je zwangerschapssessie i.c.m. een newborn shoot? Dan krijg je je combi-korting!

Freezeyourmoment

©️ Ontwikkeld door Derow