Freezeyourmoment
Freezeyourmoment
Freezeyourmoment

Family & friends

Family & Friends

Tijd voor een nieuw familie portret? Dan is de grootste uitdaging meestal het prikken van een datum. Want met een groep ergens afspreken, is vaak wel een dingetje. Toch is het de moeite waard om dit eens in de zoveel tijd te doen.

Natuurlijk kan dit in de studio, maar we kunnen ook ergens op locatie afspreken. Misschien staat er wel een verjaardag in de planning, waarop jullie mij een uurtje kunnen uitnodigen. Dan slaan jullie twee vliegen in 1 klap.

Wacht er niet mee, want de kinderen groeien snel en de ouderen in de familie worden ouder. Voor je het weet is jullie samenstelling veranderd, dus maak er een gaatje voor vrij in de drukke agenda!


Freezeyourmoment

Eindeloze mogelijkheden

Of het nu gaat om een intieme familiebijeenkomst of een grootschalig feest. Samen met jou bespreek ik graag jullie wensen en behoeften, zodat we een passend shoot moment kunnen samenstellen.

Neem vandaag nog contact met mij om te informeren of jullie gewenste datum nog beschikbaar is en om te bespreken hoe we samen iets onvergetelijks kunnen creëren.


Neem contact op
Freezeyourmoment

©️ Ontwikkeld door Derow