Freezeyourmoment
Freezeyourmoment
Freezeyourmoment

Schoolfoto's en KDV

De schoolfoto

Met de technologie van deze tijd, kunnen we niet meer met de ouderwetse schoolfoto aankomen. Die hebben geen toegevoegde waarde meer aangezien iedereen met zijn telefoon al een hoop ‘kiekt’. Daarom biedt Freeze meer! Van elk kind maken we meerdere schoolfoto’s en zo is er heel veel keuze voor elke ouder. De schoolfoto’s worden in een beveiligde webshop geplaatst, dus de school heeft helemaal geen omkijken naar het bestellen en vooral geen gedoe met geld.

Freezeyourmoment

Alles is mogelijk

We werken met verschillende achtergronden en zo krijgt elke school unieke schoolfoto’s. Afhankelijk van het aantal leerlingen op de school, komen wij één of meerdere dagen langs. Dit is zelfs geen enkel probleem want wij willen liever wat extra ruimte, om het gevoel van ‘lopende band werk’ zoveel mogelijk te vermijden. Hoe relaxter de dagen gaan, hoe fijner het voor de kinderen en dus de school is. En uiteraard, hoe beter de foto’s zullen zijn.


Voordeel voor de school/KDV? We zijn een kleine organisatie, waardoor er direct met de fotograaf wordt gecommuniceerd die ook op school komt fotograferen, dus geen onpersoonlijke grote toko die er tussen zit. Kortom: korte lijnen, heldere communicatie, goeie nazorg en service! Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw school of kinderdagverblijf.

Freezeyourmoment

©️ Ontwikkeld door Derow