Freezeyourmoment
Freezeyourmoment
Freezeyourmoment

Zakelijk

Zakelijke Fotoshoot

In deze tijd is een recent en professioneel beeld van jezelf onmisbaar om goed vertegenwoordigd zijn op de zakelijke markt. Men wil zien met wie ze te maken hebben en dat eerste beeld kan bepalend zijn voor het krijgen van bijvoorbeeld een uitnodiging op een sollicitatie gesprek of het binnenhalen van die mooie opdracht.


Bij Zakelijke Foto shoots zoeken samen naar de beste manier om jouw onderneming en jouw team op een authentieke en professionele manier vast te leggen. Of het nu gaat om individuele portretten, groepsfoto's, of sfeerbeelden van het bedrijf, samen zorgen we voor een beeldbank die op diverse manieren inzetbaar is voor bijvoorbeeld de website, social media of drukwerk.

Freezeyourmoment

Onbeperkte mogelijkheden

We gaan in gesprek, we maken samen een moodboard,. We denken samen locaties uit en bespreken wat we doen qua setting, kleding en wie het beste in te zetten als model of teamlid. Juist om jouw professionele visie het beste tot zijn recht te laten komen.


Informeer vrijblijvend om jouw ideale fotosessie te plannen en een beeldbank samen te stellen, waaruit je langere tijd materiaal kan gebruiken.


Neem contact op
Freezeyourmoment

©️ Ontwikkeld door Derow