Freezeyourmoment
Freezeyourmoment
Freezeyourmoment

Kids

Kinderfotografie

Wil jij een echt puur en oprecht portret van jouw kids? Een speelse en actieve setting in de studio of op locatie. Of wellicht zo'n prachtig intens close up portret. Ook hiervoor kan je bij mij terecht.

Bij elk mens, maar des te meer bij kinderen, gaat het om de connectie. Ieder kind heeft zijn eigen aanpak en manier van contact leggen nodig. Geduld, gezelligheid en ontspanning zijn essentieel. Als ze zich op hun gemak voelen, komt de rest vanzelf. Bij sommige kinderen gaat dat gemakkelijk, bij andere heeft dat wat meer tijd nodig. Het kan en het mag allemaal.

Freezeyourmoment

Onbegrensde mogelijkheden

We streven naar unieke beelden die de persoonlijkheid van elk kind weerspiegelen. Daarom werken we met diverse achtergronden en settings, zodat elke sessie een eigen verhaal vertelt. Of het nu gaat om een kleinschalig kinderdagverblijf of een grote school, we passen ons aan naar de behoeften van de instelling. We nemen de tijd, vermijden het gevoel van massaproductie en streven naar ontspannen fotosessies waarin kinderen zich op hun gemak voelen.


Als een kleinschalige organisatie zijn we er trots op dat we direct contact hebben met onze klanten. Er is geen tussenpersoon; de fotograaf die op locatie komt, is ook degene die met de instelling communiceert. Dit zorgt voor een persoonlijke aanpak, heldere communicatie en uitstekende nazorg. We staan altijd klaar om vrijblijvend te bespreken hoe we kunnen bijdragen aan de fotografische behoeften van uw school of kinderdagverblijf.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat Kids Capture voor uw instelling kan betekenen.


Neem contact op
Freezeyourmoment

©️ Ontwikkeld door Derow