LOADING

 

Om deze dag over 40 jaar opnieuw tot in de details te kunnen herinneren, zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf.

Als eerste: omdat een bruidsfotograaf bij veel persoonlijke en emotionele momenten aanwezig is, is het belangrijk dat hij/zij goed bij jullie gezelschap past. Daarom maak ik graag voorafgaand aan jullie huwelijksdag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen jullie kijken wat voor type ik ben, of ik bij jullie gezelschap pas en of ik aan jullie wensen / verwachtingen kan voldoen. Je trouwdag doe je maar 1 keer, dus alles moet kloppen. De meeste mensen gaan niet al te graag op de foto en hebben daarom iemand nodig waarbij zij zich op hun gemak voelen. Naar aanleiding van zo’n gesprek kunnen jullie inschatten of ik de juiste fotograaf ben voor jullie dag!

Dan het tweede: De stijl van fotograferen, ook zeer belangrijk natuurlijk!

Ik fotografeer jullie huwelijk het liefst op journalistieke wijze. Zonder al te veel aanwezig te zijn, leg ik natuurlijk alle belangrijke momenten vast: de kus, het ja-woord, de emoties. Maar niet alleen dat! Ook de momenten, die jullie niet meekrijgen of juist de dingen, die jullie je over 25 jaar anders niet meer kunnen herinneren. Alles waar mijn oog op valt: details, jullie gasten, het eten, de versiering, taart, en uiteraard de dingen waarvan jullie aangeven dat het heel belangrijk voor jullie is.

Het liefst begint mijn verhaal over jullie dag natuurlijk aan het begin. Het klaarmaken, aankleding, de voorbereidingen, enz. Tot aan het slot waar jullie de avond afsluiten! Maar voor iedereen geldt wat dit betreft een andere gevoelswaarde. Dus als jullie mij enkel bij de ceremonie en receptie willen hebben, is dat uiteraard ook mogelijk.

Bekijk onder wat van mijn beeldmateriaal en mail/bel mij bij interesse voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek!

Warme groet,

Nathal Jara

 

Wedding_Marja-en-Wouter_bewerkt-1Wedding_Jennifer-&-Harro-2_bewerkt-1

 

COMMENTS

  • Het belang van een professionele trouwfotograaf: Freezeyourmoment.nl in Zaandam – Pmdv Blogs
    jun 20th, 2023 - 5:58 pm - REPLY

    […] voor detail: Een goede trouwfotograaf heeft oog voor detail. Van het decor en de bloemstukken tot de kleine details van de bruidsjurk en […]

  • Op Zoek naar De Perfecte Trouwfotograaf? Ontdek Freeze Your Moment! – Siteplaats.nl
    aug 25th, 2023 - 4:21 pm - REPLY

    […] trouwfotograaf is meer dan alleen iemand die op de dag zelf foto’s maakt. Het is een kunstenaar die in staat […]

LEAVE A REPLY