LOADING

Een newborn fotoshoot doe ik het liefst aan huis. Gewoon omdat dit voor de kleine (en ook voor de ouders) toch het prettigste is. Ik heb niet veel ruimte nodig en kan eigenlijk overal wel een mooie set opbouwen. Meestal fotografeer ik de kleintjes tussen de 6e en de 21e dag, maar hier wijk ik ook nog wel eens van af, wanneer dit beter bij jullie situatie past.

Hoe jonger ze zijn, hoe gemakkelijker ze nog in speciale houdingen te plaatsen zijn. Daarnaast slapen ze de eerste 2 weken nog heel veel! Toch lukt het meestal ook wel als ze al wat groter zijn. Wellicht duurt het ietsje langer of willen ze niet meer in een specifieke houding, maar mooie beelden zijn er altijd te maken. Wakker, slapend, bloot of met kleding aan!

Als jullie besluiten een plekje te reserveren, doe dat dan tijdig om teleurstelling te voorkomen. We hanteren hiervoor je uitgerekende datum en houden dan contact, maar dan ben je in ieder geval verzekerd van jouw sessie. Voorafgaand aan de shoot, overleggen we samen waar jullie wensen liggen, wat jullie smaak is en pas ik mijn ‘winkeltje’ daarop aan.

Neem een kijkje in de fotogalerij hieronder om inspiratie op te doen en wil je meer weten of een plekje reserveren? Mail dan even naar info@freezeyourmoment.nl

 

LEAVE A REPLY